Laboratoř Nadace Vodafone – Den D: vyhlášení nejlepšího technologického projektu se společenským dopadem

29. 03. 2016

Získávali zpětnou vazbu od zákazníků, sestavovali podnikatelský model, plánovali, konzultovali a intenzivně se scházeli se svým mentorem. Tři finalisté akceleračního programu Laboratoř Nadace Vodafone jsou nyní na konci cesty a na Dni D budou porotě prezentovat posuny a zlepšení, které ve svých projektech za půl roku trvání programu uskutečnili.

Nejvyšší trofej – finanční odměnu ve výši 350 000 Kč – si odnese ten, kdo bude nejvíce připravený vstoupit se svým technologickým produktem nebo službou na trh.

Během podvečerního programu se můžete těšit na vzácné hosty: Jiřího Švarce, dočasného viceprezidenta pro technologie z Vodafone ČR a Martina Kešnera, zakladatele programu Vodafone Nápad roku. Nebudou chybět ani úspěšní účastníci Laboratoře z minulých let z projektu Rekola a BlindShell.

Po skončení oficiálního programu budeme pokračovat s rautem i networkingem. Těšíme se na vás.

Více informací o projektu se dozvíte na webu Laboratoře Nadace Vodafone.

Spoluorganizátor akce je Impact Hub.

Registrace probíhají e-mailem na adrese petra.dobesova@impacthub.cz.

DATUM A ČAS: 13. dubna 2016 v 18:00 - 19:45
MÍSTO: Impact HUB Praha, Drtinova 557/10, Praha 5
VSTUPNÉ: zdarma

Přejete si dostávat pravidelné zprávy o našich aktivitách a programech?

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány pouze Nadací Vodafone pro účely zasílání newsletteru a nebudou poskytnuty třetím stranám.