Aplikace Včelka pomáhá ukrajinským dětem v Česku

„V rekordně krátkém čase tří týdnů se nám podařilo vydat novou verzi vzdělávací aplikace Včelka, která je kompletně v ukrajinštině,“ upřesňuje Michal Hudeček z týmu Včelky.

Aplikace Včelka patří mezi oblíbený doplněk vzdělávání. Využívají ji rodiče i učitelé po celém Česku.

Projekt v rané fázi svého vývoje prošel i naším programem pro startupy Laboratoř Nadace Vodafone a Michal Hudeček o své zkušenosti z programu mluvil třeba během loňského Demo Day (od 45:50)

„Kdybychom měli nějakou síň slávy Laboratoře Nadace Vodafone, aplikace Včelka by tam jistě patřila,“ hodnotí Jan Fencl, programový manažer Laboratoře Nadace Vodafone a doplňuje: „Z aplikace, která měla pomáhat především dětem se čtením je dnes plnohodnotný vzdělavací nástroj, který reaguje na aktuální potřeby žáků a studentů, neustále rozšiřuje portfolio předmětů, pomáhá ukrajinským dětem v Česku a navíc úspěšně expandoval do zahraničí.“

Leták k aplikaci Včelka

Přejete si dostávat pravidelné zprávy o našich aktivitách a programech?

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány pouze Nadací Vodafone pro účely zasílání newsletteru a nebudou poskytnuty třetím stranám.