Eva Karasová

Eva Karasová působila jako tisková mluvčí Tesco Stores ČR a předtím na dalších pozicích v PR. Pro svůj Rok jinak si vybrala Nadaci Open Society Fund (OSF), v níž by ráda pracovala na komunikační a fundraisingové strategii, tedy dlouhodobě udržitelném financování, Fondu Otakara Motejla pro nevládní organizace a občanské iniciativy.

Projekt Evy Karasové a Nadace OSF má za cíl zahájit proces vedoucího k dlouhodobě udržitelnému financování nevládních organizací a občanských iniciativ (watchdogů) prostřednictvím FOM a také zvýšit povědomí o Fondu Otakara Motejla (budovat značku. Eva Karasová by pro FOM získávala dlouhodobou podporu českých podnikatelů a občanů ČR a dále rozšiřovala povědomí o programu, výsledcích a tvářích Fondu Otakara Motejla a informovala občany o pozitivních výsledcích dosažených v této oblasti jak samotným fondem, tak i příjemci grantů.

Fond Otakara Motejla byl založen letos v únoru Nadací OSF, která jej financuje z mezinárodních zdrojů. Fond podporuje nevládní organizace a občanské iniciativy, které přispívají k vytváření transparentního a nekorupčního prostředí a rozvoji právního státu v ČR. Dlouhodobým cílem je financování z českých soukromých zdrojů.

Přečtěte si blog grantistky na iDNES.cz:

Dobročinnost, korupce a já

Web projektu