Laboratoř Nadace Vodafone hledá projekty do 8. ročníku

7. 10. 2020

Akcelerační program Laboratoř Nadace Vodafone se začátkem podzimu vypisuje již 8. ročník programu pro české startupy. Ve spolupráci s etablovanou soutěží pro začínající firmy Vodafone Nápad roku nabízí Laboratoř podporu pro vývoj či rozvoj technologických inovací, které mají potenciál zlepšovat kvalitu života lidí, a to nejen v Česku. Přihlášku je možné podat do 31. října.

INSPO online už v pondělí 12. října

6. 10. 2020

Jubilejní 20. ročník konference INSPO o technologiích pro osoby se specifickými potřebami se letos mimořádně uskuteční online, a to v pondělí 12. října od 16:30. Živé vysílání s interaktivními prvky bude pro všechny zdarma, bez nutnosti registrace, na www.inspo.cz a www.nadacevodafone.cz a facebookových profilech obou organizací.

Aplikace Záchranka dostala oči záchranářů k volajícím o pomoc

15. 09. 2020

Aplikace Záchranka, která funguje od roku 2016, přichází s další revoluční změnou v tísňovém volání na linku 155. V duchu svého motta Tísňové volání nové generace spouští díky podpoře Nadace Vodafone a Ministerstva zdravotnictví ČR jako první v Evropě videopřenosy mezi člověkem v nouzi a zdravotnickou záchrannou službou.

Konference INSPO se uskuteční online

7. 09. 2020

Konference INSPO, která se každoročně věnuje technologiím a projektům usnadňujícím život lidem se zdravotním postižením, se letos uskuteční 12.10. v online podobě. Přístupná bude pro všechny zdarma na webových stránkách Nadace Vodafone a INSPO.

Pro aplikace karanténa neplatí. Šiřte je dál!

23. 03. 2020

Jsme s Vámi! I v této složité době, kterou ale společně určitě zvládneme. Přinášíme vám přehled námi podpořených aplikací a projektů, které můžete teď v době nouzového stavu využít. Pro zábavu, dopravu, vzdělávání nebo pomoc ostatním.

Načítám další obsah…