80 seniorů dostane tablet či chytrý telefon a kurz digitálních dovedností

8. 12. 2020

Nadace Vodafone odstartovala dlouhodobý projekt na podporu digitálního vzdělávání seniorů. Firemní sbírka ve Vodafonu ke svátku dárcovství Giving Tuesday vynesla 329 912 Kč. Ve spolupráci s projektem SenSen (Senzační Senioři) teď Nadace Vodafone osloví 80 seniorů, kterým daruje přístroj, připojení a kurz digitálního vzdělávání.

Laboratoř Nadace Vodafone hledá projekty do 8. ročníku

7. 10. 2020

Akcelerační program Laboratoř Nadace Vodafone se začátkem podzimu vypisuje již 8. ročník programu pro české startupy. Ve spolupráci s etablovanou soutěží pro začínající firmy Vodafone Nápad roku nabízí Laboratoř podporu pro vývoj či rozvoj technologických inovací, které mají potenciál zlepšovat kvalitu života lidí, a to nejen v Česku. Přihlášku je možné podat do 31. října.

INSPO online už v pondělí 12. října

6. 10. 2020

Jubilejní 20. ročník konference INSPO o technologiích pro osoby se specifickými potřebami se letos mimořádně uskuteční online, a to v pondělí 12. října od 16:30. Živé vysílání s interaktivními prvky bude pro všechny zdarma, bez nutnosti registrace, na www.inspo.cz a www.nadacevodafone.cz a facebookových profilech obou organizací.

Aplikace Záchranka dostala oči záchranářů k volajícím o pomoc

15. 09. 2020

Aplikace Záchranka, která funguje od roku 2016, přichází s další revoluční změnou v tísňovém volání na linku 155. V duchu svého motta Tísňové volání nové generace spouští díky podpoře Nadace Vodafone a Ministerstva zdravotnictví ČR jako první v Evropě videopřenosy mezi člověkem v nouzi a zdravotnickou záchrannou službou.

Konference INSPO se uskuteční online

7. 09. 2020

Konference INSPO, která se každoročně věnuje technologiím a projektům usnadňujícím život lidem se zdravotním postižením, se letos uskuteční 12.10. v online podobě. Přístupná bude pro všechny zdarma na webových stránkách Nadace Vodafone a INSPO.

Načítám další obsah…