Vpohybu

Radlická – kulturní sportovna

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 251 000 Kč

Na Smíchově, jen pár kroků od Anděla, stojí nový multifunkční prostor s názvem Radlická – kulturní sportovna. Z původně polorozpadlé budovy bývalého drážního skladu plné odpadků, bezdomovců a narkomanů vznikl alternativní prostor pro konání nejrůznějších sportovních a kulturních akcí. Přes den zde můžete vyzkoušet nejrůznější sportovní lekce, ve večerních hodinách a o víkendech například divadelní představení, výstavy, workshopy, koncerty a spoustu jiných aktivit. Radlická je prostor, kde si každý může uspořádat svou vlastní akci nebo se jen přidat k partě lidí, kterým není lhostejný městský prostor, v němž žijí.

www.facebook.com/Radlicka

• Rok podpory 2014