Vpohybu

Prototyp

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 56 840 Kč

V Brně vznikl v roce 2014 zcela nový kulturní projekt pod názvem Prototyp! Kulturní akce Prototyp je propojením dvou odlišných světů, vědecko-technického a uměleckého. Průnikem těchto dvou množin, a zároveň ústředním tématem prvního ročníku, je světlo. Jeho tradiční využití, které každý dobře zná, je přetvořeno tak, aby vytvářelo harmonický dojem i nečekané zvraty na poli hudebním, tanečním, audiovizuálním a především oděvním. Světlo se dne 14. 11. 2014 v brněnské Richard Adam Gallery představilo jako svébytná umělecká technika.

prototypbrno.cz/

• Rok podpory 2014
  • Realizace listopad 2014
  • Autor/organizace Kulturárium, z. s.
  • Region Jihomoravský kraj
  • Výše podpory 56 840 Kč