Vpohybu

Překvapení na Otavě

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 40 000 Kč

Cílem tohoto projektu je rozproudit komunitní život v jednom malém městečku v Západních Čechách a kreativně tak podpořit vznik komunity prostřednictvím metody land-art. Organizátoři nabídnou obyvatelům městečka tematicky zaměřený program týkající se životního prostředí, komunitního života, přírodního umění apod. především formou přednášek, workshopů, filmů. Vyvrcholením bude právě samotná tvorba děl z přírodních materiálů na řece Otavě protékající celým městečkem. Vodní galerie se tak stane zajímavým vlastnoručně vytvořeným objektem pro místní obyvatele, ale i pro stovky vodáků projíždějících tímto městečkem v letním období.

landartnarece.cz/prekvapeni-na-otave/

• Rok podpory 2015