Vpohybu

Praha žije hudbou

Pokud vybereme cílovou částku, Nadace Vodafone přidá 135 000 Kč

Dvoudenní hudební happening hudebně zaplaví Prahu buskovými vystoupeními mladých i profesionálních hudebníků a povýší město na kulturní úroveň Berlína nebo Paříže. Busking je v Praze sice legální, ale vnímaný radnicemi spíše jako nutné zlo. Organizátoři proto chtějí upozornit na důležitost živé kultury ve městě. V rámci programu se na mnoha místech Prahy budou střídat vystoupení buskerů, hudebních nadšenců i slavných interpretů jako Dan Bárta, En.dru nebo Lenka Dusilová. Akce podpoří všechny lidi bez rozdílu v jejich umělecké seberealizaci.

prahazijehudbou.cz/

• Rok podpory 2015 - 2016
  • Realizace 12. 05. 2016 - 13. 05. 2016
  • Autor/organizace Nerudný fest.cz, o.s.
  • Region Hlavní město Praha
  • Výše podpory 135 000 Kč