Vpohybu

Pracovna v parku

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 50 000 Kč

Postavme to JEDNOU A POŘÁDNĚ!

Představte si vylepšenou parkovou lavičku, na které je pohodlné sedět i delší dobu, stoleček a pod ním zásuvku, ve vzduchu lítá bezplatná wi-fi a nad tím vším krásný strom, který vám poskytuje příjemný stín. Můžete sem kdykoliv přijít pracovat nebo studovat a nemusíte v létě být v kanceláři nebo v knihovně. Projekt Pracovna v parku v pražských Riegrových sadech zareagoval na variabilitu současného pracovního trhu a zvýšenou poptávku po práci mimo kancelář. Stejně tak na nárůst počtu chytrých mobilních zařízení. Zároveň zkultivoval a oživil veřejný prostor.

www.pracovnavparku.cz

• Rok podpory 2014