Vpohybu

Dort pro Brontosaura – dobrovolnictví je sexy

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 50 000 Kč

Telč, 19. -21. září 2014

Dobrovolníci nejsou ani blázni, ani netrpí spasitelským syndromem, ale jsou to zajímaví lidé. Desetitisíce stromů a stovky opravených památek stojí právě díky nim. Hledali jsme způsob jak to sdělit veřejnosti, proto jsme uspořádali festival Dort pro Brontosaura plný lidí, zábavy, workshopů, diskuzí, výstav a muziky. Na festivalu jsme nechtěli jen ukázat na to, co umíme a čím jsme užiteční, ale hlavně oslavit duch solidárních a kreativních lidí. Naším cílem bylo rozšířit myšlenku dobrovolnictví mezi mladé lidi a ukázat, že být dobrovolníkem má smysl.

www.dort.brontosaurus.cz

• Rok podpory 2014