Vpohybu

Divadelní festival CHRO 2015 Přerov

Vybrali jsme cílovou částku, Nadace Vodafone přidala 34 000 Kč

Organizace připravila třetí ročník divadelního festivalu se sezónním názvem CHRO: Celkový herecký rozbor ochotníků. Hlavním cílem festivalu bylo navázat spolupráci s dalšími divadelními spolky z okolí Přerova. Na festivalu vystoupili v Městském domě v Přerově ochotnické spolky z regionu. Jejich vystoupení hodnotila odborná porota, která jim pak poskytla zpětnou vazbu, rady a doporučení, jak se dále zdokonalit. Akce přilákala diváky nejen z města i z okolí. V rámci doprovodného programu se mohli účastníci zúčastnit také open mic vystoupení nebo exhibice slam poetry.

chrofestival.cz/o-festivalu.htm

• Rok podpory 2015