Vpohybu

Loono – Žiješ srdcem

Tým mladých lékařů, studentů lékařských fakult a dalších nadšenců zabodoval u české veřejnosti s kampaní #prsakoule. Nyní spouští kampaň Žiješ srdcem, která učí zejména mladé lidi, jak předcházet kardiovaskulárním onemocněním, jak je včas odhalit i jak se zachovat, pokud se s infarktem či mrtvicí setkají u sebe nebo u někoho ve svém okolí. Málokdo totiž ví, jak se o svoje srdce & cévy správně starat. Od září bude Loono po celé České republice pořádat vzdělávací workshopy ve školách, firmách a na festivalech. Jejich cílem je v oblasti prevence vyškolit více než 15 000 lidí. Připravují i výstavu, pro kterou vytvoří přední čeští designéři a umělci díla inspirovaná tématem anatomického srdce.

loono.cz/

• Rok podpory 2016 - 2017
  • Autor/organizace Loono, z.s.
  • Region Celá ČR
  • Program Vpohybu