Vpohybu

JOY RUN 2017!

Organizace Handicapoviny z Opavy chce podpořit běžecké závody s handicapovanými dětmi a mladými lidmi s využitím speciálních sportovních vozíčků. Při každém závodu běží několik týmů tvořených 4 až 7 běžci a jedním handicapovaným na speciálním sportovním vozíčku. Tým společně absolvuje trať o vzdálenosti zhruba 6 km. Při závodech není důležité, kdo doběhne první, ale aby tým běžel pospolu a pomohl handicapovanému zdolat závod a zároveň si jej co nejvíce užít. Cílem projektu je integrace mladých handicapovaných mezi zdravé vrstevníky a uspořádání sportovně-zábavného dne pro širokou veřejnost v minimálně 4 městech.

joyrun.cz/

• Rok podpory 2016 - 2017
  • Autor/organizace Handicapoviny z.ú.
  • Region Moravskoslezský kraj
  • Výše podpory 240 000 Kč