Tomáš Pergler

Tomáš Pergler dosud pracoval jako produktový manažer společnosti Seznam.cz, kde během 10 let působil na několika pozicích. Má zkušenosti s vedením týmu, plánováním, definováním vize a strategie, marketingem a dohlížením nad čerpáním rozpočtů.

Tomáš věnoval svůj Rok jinak obecně prospěšné společnosti Dobromysl. Organizace nabízí sociální služby dětem, mladistvým i dospělým se zdravotním postižením, včetně podpory jejich rodin a pečujících osob.

Cílem jeho projektu bylo zajištění finanční stability Dobromyslu. Neziskovka pod jeho vedením měla spustit prodej výrobků z terapeutické dílny na e-shopu. Tomáš Pergler pomáhal organizaci se získáním firemních klientů, prodejem služeb, např. masáží pro veřejnost a zavedením tradice letního benefičního festivalu.

Výsledky práce – Tomáš Pergler během Roku jinak:

• dokázal s ředitelkou organizace překročit finanční cíl, který si pro Rok jinak dali a vydělal pro Dobromysl 400 tisíc korun
  • realizoval e-shop, a tak si výrobky z jejich chráněné dílny můžete koupit nawww.povidlo.cz

Blog Tomáše Perglera:

Příběh Terezky a syndromu, před nímž není úniku

Dokument ČT – Rok jinak Tomáše Perglera zde

www.dobromysl.org