Petra Matulová

Petra přišla do Roku jinak z mateřské dovolené, předtím pracovala jako Senior Manager oddělení Customer Experience ve Vodafone.  Svůj projekt zpracovala s Nadačním fondem Českého rozhlasu Světluška. S využitím svých zkušeností z oblasti lokálního marketingu, projektového řízení, reklamy a komunikace si naplánovala Světlušce pomoci rozšířit její aktivity do regionů. Petra měla za cíl vytvořit základní materiály, najít a zaškolit regionální partnery. Ti pak měli umožnit zorganizovat akce jako Běh pro Světlušku na 5 místech mimo Prahu. V celonárodní sbírce se Světlušce díky tomu mělo podařit získat o milion korun více, než se povedlo v roce předchozím, což má umožnit podpořit dalších 70 zrakově postižených.

Video, ve kterém představuje svůj projekt při pohovorech, najdete zde.

Podívejte se, jak hodnotí svůj rok:

www.rozhlas.cz/svetluska/portal

• Rok podpory 2015