Osamu Okamura

Osamu Okamura, aktuálně šéfredaktor architektonického časopisu, chce své zkušenosti v příštím roce zúročit u občanského sdružení reSITE, zvyšující povědomí veřejnost o problematice udržitelné architektury, urbanismu a městského plánování a pomoci jim zorganizovat další ročník mezinárodního festivalu zaměřeného na problematiku interdisciplinárního přesahu urbanismu, politiky, komunálního plánování a ekologie.

Osamu Okamura ve své osobě spojuje architekta, manažerskou schopnost a zkušenost a navíc užitečné kontakty a dlouholetou praxi v médiích. Rozšíří tým, který momentálně pracuje na programu reSITE festivalu 2013. Bude zde zastávat hned tři tyto role: programový a mediální attaché, komunikátor reSITE; editor první publikace shrnující přínos reSITE; profesionální garant projektu reSITE.

Díky projektu „Osamu pro reSITE. reSITE pro udržitelnější města“ vznikne zajímavý program festivalu reSITE 2013, zvýší se povědomí o této iniciativě a vzniknou zkušenosti sdílené v organizaci, jak projekt šířit dál – do dalších měst v ČR a do střední Evropy.

Přečtěte si blog Osamu Okamury o jeho Roku jinak zde.

resite.cz/

• Rok podpory 2013