Kateřina Grausová

Kateřina Grausová je manažerka se zkušenostmi z marketingu, organizace akcí i s vedením malé cestovní agentury. Vedla jako obchodní ředitelka vydavatelství nebo jazykovou školu.

Kateřina Grausová se rozhodla spolupracovat s organizací Pestrá společnost, která se zabývá zkvalitněním života lidí se zdravotním postižením – od cvičení asistenčních psů přes chráněné zaměstnávání po nabídku cestování bez bariér v rámci ČR i v zahraničí prostřednictvím agentury BEZBATOUR.

Cílem projektu Kateřiny Grausové bylo transformovat cestovní agenturu BEZBATOUR v cestovní kancelář, vybudovat značku a certifikaci BEZBA, kterou budou označeny partnerské hotely, zařízení a produkty a získat nové firemní klienty pro semináře a workshopy nabízené pod značkou BEZBA. Celkově měla Kateřina Grausová za cíl zajistit, aby byl projekt BEZBATOUR v roce 2014 ziskový a umožnil tak i nadále zaměstnávat lidi s postižením.

Výsledky práce – Katka Grausová během Roku jinak:

• změnila status Bezbatour na cestovní kancelář
  • pomohla ztrojnásobit její obrat za rok 2014
  • realizovala úspěšnou PR kampaň „Ponožkový pes“ na podporu Pestré společnosti a utržila tím 230 000 korun
  • zvedla vysokou vlnu zájmu o činnost Pestré společnosti
  • pomoci můžete také na www.pestraspolecnost.cz

Blog Kateřiny Grausové:

Já z Byznysu, ty odkud?

Dokument ČT – Rok jinak Kateřiny Grausové zde.

www.pestraspolecnost.cz

• Rok podpory 2014