Michal Komárek

Michal pracoval jako redaktor v Literárních novinách, předchozí zkušenosti má z Respektu, Reflexu ale i z liberecké redakce Mladé Fronty DNES. V neziskové organizaci Romea, která již více než 10 let usiluje o budování vzájemné důvěry Romů a většinové společnosti prostřednictvím informování a vzdělávání, chtěl za svůj Rok jinak změnit portál romea.cz v nejlépe informovaný a nejdůvěryhodnější zdroj informací v oblasti romské tematiky, který je zároveň kritický a věcný. Úspěch svého projektu měřil nejen zvýšením návštěvnosti serveru o 15% ale i zvýšením počtu citací romea.cz v relevantních celostátních médiích o 15% a zvýšením počtu externích přispěvatelů o 50%.

Video, ve kterém představuje svůj projekt při pohovorech, najdete zde.

Podívejte se, jak hodnotí svůj rok:

www.romea.cz/sdruzeniromea

• Rok podpory 2015
  • Autor/organizace ROMEA, o.p.s.
  • Program Rok jinak