Jasna Sýkorová

Jasna pracovala jako poradce pro technologické firmy a senior konzultant v oblasti marketing, média a korporátní komunikace. V roce 2016 pracuje pro Lékaře bez hranic, nezávislou mezinárodní humanitární organizaci, která ve více než 60 zemích světa poskytuje akutní zdravotnickou pomoc obětem katastrof, epidemií nebo ozbrojených konfliktů.

Cílem jejího projektu je získat novou cílovou skupinu pro Lékaře bez hranic, a to lidi ve věku 18-28 let jako dárce, zainteresovanou veřejnost nebo jako personál. Pro získání této skupiny využije inovativní technologie. Nové nástroje pomůže vyvinout také pro fundraising, vzdělávání a propagaci.

Podívejte se na video, v němž představuje svůj projekt pro Divokou kartu:

www.lekari-bez-hranic.cz/cz

• Rok podpory 2016 - 2017