Jan Krčmář

Jan pět let reprezentoval v pozici ředitele kontaktní kanceláře města Vídně v ČR město Vídeň, ve kterém vyrostl. Nyní se snaží příblížit kvalitu života v Praze té ve Vídni. Klíčovou roli zde hraje doprava. Proto si Jan pro svůj Rok jinak vybral právě iniciativu Auto*Mat, která se zasazuje o udržitelnou městskou dopravu. V Auto*Matu řídí komunikaci a pomáhá i s lobbingem na magistrátu. Nastavil pravidla komunikace a řídil úspěšnou náborovou kampaň akce Do práce na kole. Ta má i díky povedené komunikaci dvakrát více účastníků než loni. Na spot z kampaně se můžete podívat zde.

O Janově vztahu ke kolu si přečtěte na blogu Roku jinak.

Název projektu: Komunikační strategie pro Auto*Mat

Cílem projektu je nastavení dlouhodobé komunikační strategie pro sdružení Auto*Mat, které vytěží komunikační potenciál iniciativy tak, aby měla silný, konzistentní a udržitelný dopad na veřejnost. Chceme nastavit jednotnou komunikační PR strategii a vizuální styl, zahájit systematickou péči o novináře a zvýraznit mediální stopu Auto*Matu. Obojí má pomoci při oslovení dalších cílových skupin a zlepšením viditelnosti sdružení přispět v dosažení tematických cílů sdružení Auto*Mat.

www.auto-mat.cz

• Rok podpory 2012