Marek Vosecký

Marek Vosecký, dříve senior poradce ve společnosti Vodafone, se stane pro letošek projektovým a produktovým manažerem v Klubu nemocných cystickou fibrózou (CF). Na starosti bude mít projekt CF Hero, který cílí primárně na mladší a  dospívající pacienty.

Ti z různých důvodů nedodržují předepsanou léčbu, což může vést k závažným komplikacím. Nový projekt a jeho aplikace bude pomocí gamifikace a každodenní motivace pěstovat vhodné návyky a odolnost pro zvládání této nemoci. Dále umožní sdílení výsledků s lékaři a více propojí CF komunitu navzájem i s odbornou veřejností. Díky tomu se sníží nutnost časté hospitalizace a zvýší sociální interakce mezi pacienty, kteří se jinak stýkat nemohou. Marek v projektu zúročí svoje letité zkušenosti z oblasti inovací a marketingu a nové aplikaci tak nejen manažersky pomůže na svět, ale pomůže s jejím šířením u nás i v zahraničí.

www.cfklub.cz/

• Rok podpory 2017 - 2018
  • Autor/organizace Klub nemocných cystickou fibrózou, o.s.
  • Program Rok jinak