Jakub Reichl

Zodpovědnost za vývoj Komunitní mapy podporující lokální produkci a spotřebu potravin pro obecně prospěšnou společnost Kokoza v novém grantovém roce na sebe převezme Jakub Reichl, nyní procesní manažer ve společnosti Céramica Viviente. Jakubovým úkolem bude pomoci s technickým vývojem mapy, nastavení obchodního modelu a rozšíření povědomí o mapě mezi uživateli.

Hlavním posláním Kokozy je  podporování takzvaného uzavřeného cyklu jídla, tedy lokální pěstování potravin, jejich spotřeba a následné kompostování a to zejména ve městech a jejich okolí s podporou místních komunit. Nově vzniklá Komunitní mapa se chce dostat i do mobilních telefonů a tabletů, aby počet jejích uživatelů stoupal.

kokoza.cz/

• Rok podpory 2017 - 2018
  • Autor/organizace Kokoza, o.p.s.
  • Region Celá ČR
  • Program Rok jinak