Peter Mišún a ROSA

Peter posledních 15 let pracoval na různých IT manažerských pozicích. Od roku 2014 také ve volném čase jako dobrovolník pomáhal spolkům a neziskovým organizacím v oblasti IT konzultací. Jednou z jeho oblíbených organizací se stala ROSA, která pomáhá ženám - obětem domácího násilí. Do projektu Rok jinak se přihlásil právě s ROSOU, kde díky tomuto programu své odborné znalosti a zkušenosti použije na celkovou digitalizaci ROSY, což obnáší zabezpečení IT systémů, zefektivnění procesů, refactoring stávajících webů a systémů, a rovněž zavedení agilních metodik řízení. V rámci programu se s ROSOU budou rovněž budou podílet na implementaci aplikace Bright Sky, projektu britské Nadace Vodafone. Aplikace je určena obětem domácího násilí nebo těm, kteří někoho takového znají a nevědí, jak mohou pomoci.

rosa-os.cz/

• Rok podpory 2018 - 2019