Grantový program

VozejkMap – mobilní aplikace

Webové rozhraní a mobilní aplikace pro chytré telefony nabízí mapu, navigaci a informace o bezbariérových místech v celé ČR i v zahraničí. Umožní vám si naplánovat cestu tak, abyste se nedostali do potíží a mohli cestovat samostatně. Pomůže najít například nejbližší bezbariérovou kavárnu či WC. Data zadávají a ověřují samotní vozíčkáři a jsou otevřená.

Místa jsou kategorizována dle charakteru a účelu a obsahují informace o typu bezbariérového přístupu, dostupnosti WC a parkoviště pro vozíčkáře. Veškerá data jsou ověřována administrátorem - vozíčkářem a potvrzena obvykle do 3 pracovních dní.

Mobilní aplikace pro Android a iOS jsou ke stažení zdarma. Nabízí rychlé vyhledávání pomocí GPS a navigaci na místo určení.

Projekt vznikl za podpory Nadace Vodafone a provozuje ho Česká asociace paraplegiků (CZEPA). Administrátorem je sám vozíčkář (kvadruplegik).

• Rok podpory 2013 - 2014
  • Realizace 01. 09. 2013 - 30. 09. 2014