Grantový program

Simulátor sociální sítě pro nácvik bezpečné komunikace s uživateli sociálních sítí

S Policií ČR a Nadací Vodafone pracuje tým e-bezpečí na nové aplikaci, která bude simulovat rizika spojená s používání sociálních sítí dětmi. Aplikace se zaměřuje na témata kyberšikany, kybergroomingu, sextingu, simuluje vydírání, vyhrožování, phishing a další rizikové formy komunikace. Aplikace umožňuje sledovat, v čem dělají děti chyby, jak na rizikové situace reagují, na co se má rodič/učitel/policista, který dítě ovlivňuje. Aplikace je zaměřena především na děti do 13 let věku. Aplikace bude uvolněna free – a to jak pro prostředí OS Android, tak iOS.

Již brzy ve vašich tabletech. Sledujte novinky na webu E-bezpečí.

www.e-bezpeci.cz/

• Rok podpory 2015 - 2016