Grantový program

Hearing Aid – mobilní aplikace

Hearing Aid (naslouchátko) je Androidí aplikace, která pomáhá lidem lépe slyšet. Kochleární implatnáty jsou pro lidi se sluchovým postižením. Implantát se skládá z mikrofonu, procesoru a reporoduktoru. Tyto prvky má v sobě i každý moderní smartphone s Androidem. Ve spolupráci s ČVUT v Praze vyvinul tým společnosti Quanti vlastní aplikaci kochleárního implantátu, která umožňuje zesílit lidskou řeč a potlačit všechny okolní (rušivé) zvuky. Stačí připojit sluchátka, přetáhnout posuvník do požadované úrovně a můžete si opět vychutnávat čistý zvuk.

www.quanti.cz

• Rok podpory 2013 - 2014
  • Realizace stále probíhá
  • Autor/organizace Quanti s.r.o.
  • Region Celá ČR
  • Výše podpory 380 000 Kč