Grantový program

Darujme.cz (Darujme 2.0)

Projekt zpřístupnuje neziskovým organizacím i dárcům důvěryhodné, komplexní a přehledné prostředí pro moderní formy dárcovství a nabízíme neziskovkám po splnění podmínek rychlý a bezpečný přístup k moderním platebním metodám. DARUJME.CZ je také místem, kde se propojují světy – ten neziskový se ziskovým, soukromý s veřejným a český s mezinárodním. Jeho cílem je posilovat tato propojení prostřednictvím moderních technologií. Snaží se dárcům nabízet snadný způsob podpory “jejich” neziskové organizace. Neziskovkám zase zprostředkovává nástroje i znalosti potřebné k tomu, aby byly vidět i slyšet.

Cílem projektu bylo rozšíření stávající funkčnosti aplikace widgetu, implementace nových platebních metod, další rozvoj automatizace a reportingu aplikace, výrazné zvýšení uživatelského komfortu pro NNO i dárce a zavedení nástroje pro peer to peer fundraising.

www.darujme.cz/

• Rok podpory 2012 - 2013