Grantový program

BlindShell II.

BlindShell zjednodušuje zrakově postiženým přechod na dotykové telefony s Androidem. Výjimečnost spočívá v jednoduchosti ovládání a unikátní klávesnici. Projekt se zabývá obchodním rozvojem projektu BlindShell, které zpřístupňuje zrakově postiženým uživatelům prostředí mobilního operačního systému Android. Rozhraní umožňuje provádět základní úkony a pro pohyb v prostředí využívá jednoduchých dotykových gest. Jako zpětná vazba pro uživatele slouží Text To Speech (TTS) společně s vibrační a zvukovou odezvou. Obsahuje aplikace: Volání, Zprávy, Kontakty, Budík, Poznámky, Diktafon, Čtečka knih, Kalendář, Rozpoznávání barev, Lupa, Rozpoznávání bankovek, Knihovny Bookshare a KDD, Nastavení, Informace o stavu, Oblíbené a Zmeškané události.

BlindShell telefon

www.blindshell.com/