Grantový program

DARUJME.CZ - komplexní řešení online fundraisingu pro české neziskovky

Projekt zpřístupnuje neziskovým organizacím i dárcům důvěryhodné, komplexní a přehledné prostředí pro moderní formy dárcovství a nabízíme neziskovkám po splnění podmínek rychlý a bezpečný přístup k moderním platebním metodám. DARUJME.CZ je také místem, kde se propojují světy – ten neziskový se ziskovým, soukromý s veřejným a český s mezinárodním. Jeho cílem je posilovat tato propojení prostřednictvím moderních technologií. Snaží se dárcům nabízet snadný způsob podpory “jejich” neziskové organizace. Neziskovkám zase zprostředkovává nástroje i znalosti potřebné k tomu, aby byly vidět i slyšet.

Součástí projektu je i propagační kampaň Darujme.cz, která je postavená na 3 pilířích: 1/ propagace nového Darujme.cz, 2/ microsite a aplikace "Daruj DNES!", 3/ mainstreaming GivingTuesday a principu GivingBack.

/www.darujme.cz/

• Rok podpory 2015 - 2017