Programy

Hlavní programy

Vpohybu

Jste mladí, aktivní a plní nápadů? Nastartujte svůj projekt s námi. Program podporuje projekty mladých lidí, kteří se rozhodli vyhledávat a reagovat na potřeby a zájmy komunit, ve kterých žijí.

Unikátní program zaměřený na posílení a rozvoj dialogu mezi ziskovým a neziskovým sektorem, který posouvá hranice expertního dobrovolnictví. Do programu se hlásí lidé z byznysu, kteří chtějí použít svou odbornost a zkušenosti ve společném projektu s neziskovou organizací. Projekty využívají mobilní technologie k dosažení výsledku. Roční mzdu grantisty, na kterou byl doposud zvyklý, hradí Nadace Vodafone.

Technologie pro společnost

Laboratoř

Akcelerační program Laboratoř Nadace Vodafone zvyšuje dopad technologických sociálních inovací a jejich potenciál uspět na trhu. Jeho úspěšné dokončení je podmínkou pro žádost o grant Technologie pro společnost.

Grantový program

Grantový program Technologie pro společnost rozvíjí ekosystém sociálních inovací, které řeší naléhavé společenské problémy použitím informačních a komunikačních technologií a novým přístupem k využití dat, sítí, internetu věcí, mobilních a internetových aplikací.

Další programy

Zaměstnanecký program

Nadace Vodafone zapojuje zaměstnance Vodafone Czech Republic, a.s. do svých aktivit a pomáhá přenosu know-how mezi byznysem a neziskovým sektorem.

Blesková pomoc

Blesková pomoc je humanitárním programem Nadace Vodafone. Blesková pomoc mobilizuje a motivuje zákazníky společnosti Vodafone Czech Republic a.s. k aktivnější účasti a větší solidaritě s obětmi přírodních katastrof.