Programy

Hlavní programy

Vpohybu

Jste mladí, aktivní a plní nápadů? Nastartujte svůj projekt s námi. Program podporuje projekty mladých lidí, kteří se rozhodli vyhledávat a reagovat na potřeby a zájmy komunit, ve kterých žijí.

Unikátní program zaměřený na posílení a rozvoj dialogu mezi ziskovým a neziskovým sektorem, který posouvá hranice expertního dobrovolnictví. Do programu se hlásí lidé z byznysu, kteří chtějí použít svou odbornost a zkušenosti ve společném projektu s neziskovou organizací. Projekty využívají mobilní technologie k dosažení výsledku. Roční mzdu grantisty, na kterou byl doposud zvyklý, hradí Nadace Vodafone.

Technologie pro společnost

Laboratoř

Nastartujte inovace kolem vás! Akcelerační program Laboratoř Nadace Vodafone zvyšuje dopad technologických sociálních inovací a jejich potenciál uspět na trhu.

Grantový program

Grantový program Technologie pro společnost rozvíjí ekosystém sociálních inovací, které řeší naléhavé společenské problémy použitím informačních a komunikačních technologií a novým přístupem k využití dat, sítí, internetu věcí, mobilních a internetových aplikací.

Další programy

Zaměstnanecký program

Nadace Vodafone zapojuje zaměstnance Vodafone Czech Republic, a.s. do svých aktivit a pomáhá přenosu know-how mezi byznysem a neziskovým sektorem.

Blesková pomoc

Blesková pomoc je humanitárním programem Nadace Vodafone. Blesková pomoc mobilizuje a motivuje zákazníky společnosti Vodafone Czech Republic a.s. k aktivnější účasti a větší solidaritě s obětmi přírodních katastrof.