O nás

Nadace Vodafone ve světě

Interaktivní mapa

Nadace Vodafone ČR je jednou z 27 lokálních nadací Skupiny Vodafone. Ty se pod sdílenou strategií „Connecting for Good“ věnují různým sociálním a technologickým projektům ve společnosti té země, v níž fungují. Posláním nadací je propojování komunit po celém světě za účelem zlepšování životů lidí pomocí telekomunikačních technologií. Nadace Vodafone věří, že i touto cestou lze dosáhnout pozitivních změn ve společnosti a jejího udržitelného rozvoje.

• Projekty informačních a komunikačních technologií Nadací Vodafone mají zásadní dopad na životy žen a jejich ekonomické a společenské postavení po celém světě. Více zde (PDF) a zde.
  • Program Instant Network Programme Nadace Vodafone z Londýna umožňuje spolu s desítkami dobrovolníků z různých lokálních společností Vodafone bleskové zprovoznění mobilních sítí při katastrofách. V rámci tohoto programu vzniky mimo jiné i moderní internetové mobilní školy pro uprchlíky ve špatně dostupných oblastech. Podrobněji zde.

O dalších projektech a iniciativách lokálních Nadací Vodafone se můžete dozvědět zde.

Podívejte se na video o nejlepších projektech roku 2016 z různých koutů světa.