Projekt E-Bezpečí má 1. místo v národním kole Evropské ceny prevence kriminality za rok 2015

14. 10. 2015

Projekt E-Bezpečí má 1. místo v národním kole Evropské ceny prevence kriminality za rok 2015

V sobotu 24. října zveme všechny příznivce, aby si nenechali uplout vzducholoď Světlušky pod vedením kapitána Pavla Kříže. Startujeme ve 22.00 hodin a na palubě na vás čekají: David Koller, Miro Žbirka, Lenka Filipová, Michal Hrůza, Ondřej Vetchý, Lucie Výborná, TataBojs, Čechomor, Cocoman, Tokhi, Kvartet M. Bačové, Kühnův dětský sbor a nevidomí umělci i sportovci.

E-bezpečí se věnuje vzdělávání rodičů i dětí o bezpečném využívání internetu, řešení problémů se šikanou na sociálních sítích nebo provozu online poradny. Jde o aktivitu pedagogů z Univerzity Palackého, kterou podporujeme v programu Technologie pro společnost.

Projekt nyní získal významné ocenění. Evropská cena prevence kriminality (ECPA - European Crime Prevention Award) je prestižní soutěž oceňující každoročně nejlepší evropský projekt v oblasti prevence kriminality. V letošním roce byl nejlepším národním projektem vyhodnocen projekt E-Bezpečí Centra prevence rizikové virtuální komunikace Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, a bude tak v prosinci reprezentovat Českou republiku v Lucembursku na konferenci EUCPN.

Více čtěte zde.

Chci odebírat newsletter

Přejete si dostávat pravidelné zprávy o našich aktivitách a programech?

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány pouze Nadací Vodafone pro účely zasílání newsletteru a nebudou poskytnuty třetím stranám.

Dekujeme za přihlášení k odběru newsletteru.

Na váš e-mail jsme odeslali potvrzovací zprávu s aktivačním odkazem. Po prokliknutí tohoto odkazu bude váš e-mail zařazen k odběru novinek.