Oslava narozenin Nadace se zaměstnanci Vodafone

21. 06. 2016

Oslava narozenin Nadace se zaměstnanci Vodafone

Nadace slaví v průběhu června své 10. výročí založení. Dnes probíhá setkání se zaměstnanci firmy Vodafone v sídle společnosti ve Stodůlkách. Její zaměstnanci věnovali díky Nadaci už 16 000 hodin své práce neziskovkám. Přispěli tím k propojování neziskového a byznysového prostředí a ke vzájemnému sdílení dobré praxe i zkušeností.

Nadace se chce i dále se svými programy zaměřovat také na zaměstnance Vodafone Czech Republic. V červnu pro ně spouští dva nové programy – Týden jinak a Fond solidarity. Týden jinak umožní pěti zaměstnancům pracovat pět dnů pro neziskovou organizaci či sociální podnik v rámci své pracovní doby a získat finanční podporu 20 000 Kč na svůj projekt. O vítězných pěti projektech rozhodují zaměstnanci v hlasování. Tento program pomáhá přenosu know-how mezi byznysovými firmami a neziskovým sektorem. Fond solidarity je zřízen pro zaměstnance Vodafone a jejich rodinné příslušníky, kteří se ocitli v tíživé ekonomické situaci z důvodu závažného onemocnění, úrazu či náhlého úmrtí v rodině. O podporu do výše 25 000 Kč mohou žádat zaměstnanci i jejich kolegové a kolegyně, kteří o této situaci vědí a chtějí pomoct.

Přejete si dostávat pravidelné zprávy o našich aktivitách a programech?

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány pouze Nadací Vodafone pro účely zasílání newsletteru a nebudou poskytnuty třetím stranám.