Kdo vyklepnul velkého šéfa?

22. 07. 2015

Kdo vyklepnul velkého šéfa?

Výtěžek z turnaje v ping-pongu šel na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha – za každý míček dostal klub 5 Kč.

Vyřazovacích bojů se zúčastnilo 71 hráčů z Prahy a Chrudimi, do finále postoupilo 5 mužů a 3 ženy. Vítězně z něj nakonec vyšla Alena Bartáková z Marketingu a Honza Zahradník ze Salesu.

Během celého finále padlo dohromady 622 bodů, za které RED tým přispěl 3.110 Kč (po 5 Kč za míček). Na dobrovolném vstupném se navíc od diváků vybralo 3.294 Kč. Nadace Vodafone celkovou částku zdvojnásobila, takže Sportovní klub vozíčkářů, jehož exhibice celý program uzavřela, podpoříme částkou 12.808 Kč.

Jestli chcete vozíčkářům pomáhat také, můžete se přihlásit do klubu Spojenců sportovců na vozíku.

Během turnaje jsme také viděli prezentaci aplikace VozejkMap, která vznikla za podpory Nadace Vodafone.

Fotoalbum najdete na našem Facebooku.

Přejete si dostávat pravidelné zprávy o našich aktivitách a programech?

Výše uvedené údaje jsou zpracovávány pouze Nadací Vodafone pro účely zasílání newsletteru a nebudou poskytnuty třetím stranám.