Laboratoř Nadace Vodafone

Přihlaste svůj projekt, který dlouhodobě podpoříme

Ready?

Hlavní programy

Vpohybu

Program po 11ti letech a 408 podpořených projektech mladých lidí končí.

Unikátní program zaměřený na posílení a rozvoj dialogu mezi ziskovým a neziskovým sektorem, který posouvá hranice expertního dobrovolnictví. Do programu se hlásí lidé z byznysu, kteří chtějí použít svou odbornost a zkušenosti ve společném projektu s neziskovou organizací. Projekty využívají mobilní technologie k dosažení výsledku. Roční mzdu grantisty, na kterou byl doposud zvyklý, hradí Nadace Vodafone.

Technologie pro společnost

Grantový program podporuje projekty neziskových organizací a sociálních podniků, které vytváří opakovaně využitelná a inovativní řešení společenských problémů prostřednictvím mobilních technologií.

Zaměstnanecký program

Nadace Vodafone zapojuje zaměstnance Vodafone Czech Republic, a.s. do svých aktivit a pomáhá přenosu know-how mezi byznysem a neziskovým sektorem.

Záchranka slaví (a my s ní)

Zdravotníci o ní mluví jako o revoluci, je zdarma pro všechny a díky odeslání GPS polohy dokáže zachraňovat životy. To je aplikace Záchranka. Její autor Filip Maleňák si za svůj počin odnesl Cenu SDGs pro Mladé lídry do 30 let.

Děkujeme všem, kdo s námi dlouhodobě táhnou za jeden provaz.

• StartupYard
  • Hithit