Signálem k pomoci

Více o aplikaci

Hlavní programy

Vpohybu

Jste mladí, aktivní a plní nápadů? Nastartujte svůj projekt s námi. Program podporuje projekty mladých lidí, kteří se rozhodli vyhledávat a reagovat na potřeby a zájmy komunit, ve kterých žijí.

Unikátní program zaměřený na posílení a rozvoj dialogu mezi ziskovým a neziskovým sektorem, který posouvá hranice expertního dobrovolnictví. Do programu se hlásí lidé z byznysu, kteří chtějí použít svou odbornost a zkušenosti ve společném projektu s neziskovou organizací. Projekty využívají mobilní technologie k dosažení výsledku. Roční mzdu grantisty, na kterou byl doposud zvyklý, hradí Nadace Vodafone.

Technologie pro společnost

Grantový program podporuje projekty neziskových organizací a sociálních podniků, které vytváří opakovaně využitelná a inovativní řešení společenských problémů prostřednictvím mobilních technologií.

Zaměstnanecký program

Nadace Vodafone zapojuje zaměstnance Vodafone Czech Republic, a.s. do svých aktivit a pomáhá přenosu know-how mezi byznysem a neziskovým sektorem.

Národní finále soutěže FameLab zná své vítěze

16. 5. 2017

Český finálový večer soutěže FameLab 2017 – Talking Science zná své vítěze. Vítězkou se stala Tereza Mašínová z Mikrobiologického ústavu AV ČR, která pojede v červnu reprezentovat ČR na mezinárodní klání do anglického Cheltenhamu.

Národní finále - FameLab  2017!

Národní finále - FameLab 2017!

9. 5. 2017

České národní finále mezinárodní soutěže FameLab 2017 – Talking Science se koná v neděli 14. května od 19.00 hod. ve Studiu Ypsilon, Spálená ul. 16, Praha 1.

Děkujeme všem, kdo s námi dlouhodobě táhnou za jeden provaz.

• nedori
  • StartupYard